خرما عسلی بوشهر برای درمان شکستگی پا!

عسل خرما که به آن شربت خرما نیز می گویند یک ملاس میوه ای بسیار تیره با طعم شیرین بسیار برجسته است.

در گذشته از خرما عسلی بوشهر برای درمان آسم، التهاب قفسه سینه یا حتی سرفه استفاده می شد.

امروزه برای تهیه وافل، پنکیک، کیک، پتی فور، خامه یا برای طعم دادن به کوکتل مصرف می شود.

این یک جایگزین عالی برای شربت آگاو یا شربت افرا است.

برای به دست آوردن این عسل/شربت، خرما کم و بیش پخته می شود و سپس هسته ها را جدا می کنند و سپس شیره آن را می گیرند. دومی دوباره با حرارت ملایم پخته می شود تا تیره و بی رنگ و با ظاهری عسلی تمام شود.

سالم و طبیعی، این دستور غذا را می توان به راحتی در خانه درست کرد.

شما می توانید جایگزین خوبی برای شکر تصفیه شده با خطرات ثابت شده داشته باشید.

خرما فقط میوه های لذیذ کوچکی نیست، بلکه به قول بعضی ها “میوه های معجزه آسا” نیز هست.

به جای دادن یک آب نبات یا شکلات به فرزندانتان، به آنها خرما بدهید! خرما، تازه یا خشک، سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان، ویتامین، آهن، منیزیم، پتاسیم، مس است و برای مقابله با هوس ها ایده آل است. با مصرف این میوه خرما، این گنجینه فواید …

خلاصه
خرما فقط میوه های لذیذ کوچکی نیست، بلکه به قول بعضی ها “میوه های معجزه آسا” نیز هست. به جای دادن یک آب نبات یا شکلات به فرزندانتان، به آنها خرما بدهید!

خرما، تازه یا خشک، سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان، ویتامین، آهن، منیزیم، پتاسیم، مس است و برای مقابله با هوس ها ایده آل است.

خرمای خشک بهتر نگهداری می شود، اما مراقب باشید، از یک طرف در مرحله کم آبی برخی از فواید آن را از دست می دهد، از طرف دیگر می توان آن را با شربت پوشانده که طعم آن را تغییر می دهد و سطح قند آن را افزایش می دهد.

خرمای تازه نسبت به خرمای خشک قند کمتری دارد، ۲ برابر کالری کمتری دارد و حاوی ویتامین و آنتی اکسیدان بیشتری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *