با خوردن سس سویا در بازار دیگر به سرماخوردگی مبتلا نمی شوید!!

سس سویا همچنین حاوی مواد معدنی است که برای بدن ما ضروری است.

منیزیم که به عنوان یک کاتالیزور برای تبدیل انرژی در تمام رویدادهای متابولیک بدن ما که به انرژی نیاز دارند، عمل می کند، یکی از آنهاست.

کمبود منجر به کمبود انرژی و خستگی مزمن می شود، منیزیم همچنین استرس را کاهش می دهد. برای سلامت قلب مفید است.

دوباره، ماده معدنی مس موجود در سس سویا در بازار در انعقاد خون نقش دارد و همچنین برای بازسازی استخوان ها و بافت بدن ما ضروری است.

برای کبد مفید است. منگنز نیز مانند مس برای تقویت بافت های همبند و استخوان ها مفید است.

علاوه بر این، باعث سنتز پروتئین در بدن می شود و تولید انرژی را ممکن می کند.

تقویت سیستم ایمنی بدن؛ آهن که در رشد و نمو کودکان نقش دارد، یکی دیگر از مواد معدنی مفید سس سویا است.

فسفر که در هر سلول بدن ما یافت می شود در سس سویا نیز به وفور یافت می شود. فسفر که برای موجودات زنده ضروری است، در شکل گیری استخوان ها و دندان ها نقش دارد. همچنین در ترمیم بافت ها و سنتز پروتئین که برای رشد کودکان ضروری است، موثر است.

سس

فسفر به بدن ما کمک می کند تا از کربوهیدرات ها و چربی ها استفاده کند.

اجزای سس سویا که با حل کردن پروتئین ها و کربوهیدرات ها در طی فرآیند تخمیر آزاد می شوند.

از سیستم ایمنی، دستگاه گوارش و سیستم قلبی عروقی پشتیبانی می کند. تحقیقاتی وجود دارد که ثابت می کند برای سیستم ایمنی مفید است.

علاوه بر این، مطالعات اولیه انجام شده است که نشان می دهد سس سویا اثر پیشگیرانه ای بر دیابت نوع 2 دارد.

اما از آنجایی که تحقیقات در این راستا ادامه دارد، هنوز به نتیجه قطعی نرسیده است.

سس سویا به دلیل سدیم بالایی که دارد می تواند برای فشار خون و سلامت قلب و عروق مشکل ایجاد کند.

به همین دلیل کسانی که نباید نمک بخورند باید از سس سویا نیز دوری کنند.

اگرچه تئوری هایی مطرح شده است که سدیم موجود در سس سویا با نمک معمولی غذا متفاوت است، اما تحقیقات هنوز برای رد این واقعیت که سس سویا ممکن است یک عامل خطر برای “نمک” باشد، کافی نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *