با تخمه کدو گوشتی جواهرات خود را برق بیندازید!!!

پاییز فصل کدو تنبل است، بنابراین ارزش دارد در این زمان از سال به این گیاه دست کم گرفته شده روی آورید و حداقل یکی از غذاها را تهیه کنید.

طولانی تر و طولانی تر شدن عصرهای پاییز و زمستان به این معنی است که سوپ های گرم و گرم بیشتر و بیشتر در بشقاب های ما ظاهر می شوند.

یکی از محبوب ترین ها تخمه کدو گوشتی است.

خامه را حتما با روغن بریزید و تخمه کدو بپاشید.

ظرف کدو تنبل به قدرت n، اما چه کسی ما را متوقف کند.

بیشتر و بیشتر از ما آگاهانه غذا می خوریم و به آنچه می خوریم توجه می کنیم.

جمله «شما همان چیزی هستید که می خورید» بی معنی نیست.

این به معنای واقعی کلمه و مجازی صادق است.

به معنای واقعی کلمه به این دلیل که این غذا سوخت حیات و فرآیندهای ساختمانی در بدن است.

تخمه

جوانی بسیاری از گناهان تغذیه ناسالم را می بخشد، اما از سنین پایین است که ایجاد عادات سالم بسیار مهم است.

معرفی تنقلات سالم به شکل آجیل، تخمه آفتابگردان یا کدو تنبل ارزش دارد.

البته باید مراقب نحوه اداره باشیم تا بچه در آنها خفه نشود.

برای اینکه در مورد مشروعیت استفاده از آنها در رژیم غذایی پی ببریم، بیایید به این فکر کنیم که چنین دانه نامحسوسی حاوی چه چیزی است.

این دانه با مواد ذخیره شده در آن است که گیاه برای جوانه زدن و رشد از آن نیرو می گیرد.

مگر نه این است که حالا این دانه نامحسوس جلوی چشمان ما رشد کرده است؟!

ویتامین های متعدد از جمله نیاسین، اسید فولیک، ویتامین ها: A، C و E.

علاوه بر این، مواد معدنی مانند: سدیم، پتاسیم، کلسیم، مس، آهن، فسفر، منیزیم، منگنز، سلنیوم، روی.

وجود آمینو اسیدهای اگزوژن در دانه کدو تنبل بسیار مهم است.

محتوای آنها در دانه های گونه Cucurbita pepo مطابق با دستورالعمل های سازمان بهداشت جهانی WHO است.

تخم کدو همچنین حاوی محتوای بالایی از یکی از اسیدهای آمینه معطر – تریپتوفان است.

تریپتوفان در مسیر متابولیک ملاتونین شرکت می کند. از طرف دیگر، همانطور که می دانیم ملاتونین مسئول تنظیم ریتم شبانه روزی ما است. این اوست که ماده اصلی داروها و مکمل های غذایی برای افرادی است که با مشکلات خواب دست و پنجه نرم می کنند.

چربی بالای دانه کدو تنبل دلیل فشار دادن روغن از آن است.

روغن کدو تنبل فشرده سرد غنی از اسیدهای چرب غیراشباع، کاروتنوئیدها، ترکیبات فنلی و بسیاری از مواد مغذی دیگر است که از دانه های آن فشرده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *