قارچ دکمه ای تهرا مسبب پلمپ این شهرداری شد!!!

قارچ گیاهی حساس است و بنابراین می تواند به سرعت فاسد شود. بنابراین ذخیره سازی صحیح مهم است.

گرما نتیجه معکوس دارد.

در حالت ایده آل، قارچ دکمه ای تهران سرد و خشک نگهداری می شود.

بنابراین اغلب در محفظه خنک کننده یخچال قرار می گیرد.

اگر قارچ در بسته‌بندی دربسته (مثلاً پلاستیکی) عرضه می‌شود، باید آن را خارج کرده و قبل از نگهداری در یک پارچه تمیز بپیچید.

قارچ یک ماده نسبتا کم کالری است: حدود 22 کالری در هر 100 گرم.

این نیز به این دلیل است که این نوع قارچ از 91 درصد آب و حدود 4 درصد پروتئین تشکیل شده است.

همچنین حاوی ویتامین های مهم (مانند ویتامین K و D) و همچنین مواد معدنی مانند آهن، روی و پتاسیم است.

قارچ

بنابراین، قارچ یکی از مواد نسبتاً سالم است.

در اینجا باید بین قارچ وحشی و قارچ پرورشی تمایز قائل شد.

قارچ وحشی عمدتاً پس از فصول بارانی شدید رشد می کند.

می توان آن را دور از جنگل ها به خصوص در تابستان در مزارع و علفزارها یافت.

ژوئن و اکتبر زمان های کلاسیک برای قارچ های وحشی در نظر گرفته می شود.

مانند بیشتر قارچ ها، قارچ دکمه ای به کلاهک و ساقه تقسیم می شود. ساقه همیشه در مرکز زیر کلاهک قرار دارد و به شکل استوانه یا چماق است.

رنگ پوست کلاه می تواند سفید، زرد یا قهوه ای باشد. قوام قارچ نسبتاً گوشتی است.

سطح بسته به قارچ بافت متفاوتی دارد، اما همیشه خشک است و هرگز چرب نیست.

قارچ نپخته معمولا بوی بادام، بادیان یا فنل می دهد.

قارچ ها در خاک بارور شده یا کمپوست نیز رشد می کنند.

اغلب آنها در جنگل ها، در باغ ها، در مراتع و استپ ها یافت می شوند.

قارچ ها به رطوبت نیاز دارند و ترجیح می دهند در مناطق سایه دار رشد کنند.

اندام باردهی قارچ اغلب در بهار و تابستان ظاهر می شود.

به ندرت می توانید قارچ را در پاییز نیز برداشت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *