پیاز سطح کلسترول را کاهش می دهد.
در عین حال، ترکیبات گوگرد موجود در پیاز سطح کلسترول را کاهش می دهد.
بنابراین به نظر می رسد که پیاز واقعاً به تمام عوامل خطر بیماری قلبی عروقی فکر می کند و آنها را از بین می برد.
محققان چینی از بیمارستان دانشگاه پزشکی چانگ شان نشان دادهاند که آب پیاز، که به ویژه سرشار از کورستین است، میتواند به ویژه در این زمینه مفید باشد.
این مطالعه شامل 24 فرد با سطوح کمی کلسترول بالا بود که به دو گروه تقسیم شدند.
در حالی که گروه اول روزانه 100 میلی لیتر آب پیاز به مدت 8 هفته دریافت کردند، گروه دوم دارونما دریافت کردند.
نشان داده شده است که مصرف آب پیاز می تواند به میزان قابل توجهی کلسترول LDL و کلسترول کل خون را کاهش دهد.
روزانه: 1 عدد پیاز متوسط
پیاز علاوه بر ترکیبات گوگردی بسیار موثر، حاوی مواد مرتبط با سلامت دیگری نیز هست: پلی فنول ها. بله، مواد غذایی بسیار کمی هستند که از نظر محتوای پلی فنل با پیاز رقابت کنند.
یکی از مهم ترین پلی فنول های موجود در پیاز فلاونوئید کورستین است. B. اثر ضد سرطانی دارد.
پیاز قرمز علاوه بر فلاونوئیدها، حاوی پلی فنل های دیگری نیز می باشد که عمدتاً آنتوسیانین ها نامیده می شوند که مسئول رنگ قرمز نیز هستند. آنها عمل می کنند.
ضد التهاب و محافظ عروق. پرتره ای از پیاز قرمز را می توانید در اینجا پیدا کنید: پیاز قرمز
هنگام پوست کندن پیاز، به یاد داشته باشید که پلی فنول ها به ویژه در بیرونی ترین حلقه ها متمرکز شده اند.
اگر اینها را بردارید، یک پیاز قرمز حدود 20 درصد کورستین و نزدیک به 75 درصد آنتوسیانین های خود را از دست می دهد.
به منظور لذت بردن از مقدار کافی پلی فنل پیاز، متخصصان تغذیه توصیه می کنند روزانه یک پیاز متوسط را در رژیم غذایی خود بگنجانید.