در نواحی جنوبی از جمله ژولا دو، خیارهای سبز آبی به نام خیار چویچونگ نیز به طور گسترده توزیع می شود.
سبزیجات خام یا چاشنی شده به جز ویتامین C، تقریباً هیچ ماده مغذی ندارد و حتی توت فرنگی 4 برابر ویتامین C بیشتری دارد.
این به این دلیل است که گیاهی نیست که دانه ها را با خوردن حیوانات تکثیر کند.
بلکه مانع از خوردن آنها توسط حیوانات می شود و در صورت غیر مغذی شدن دانه ها از تکثیر آنها جلوگیری می کند.
به عبارت دیگر فقط انسان ها خیارشور شیشه ای مهرام می خورند.
کم کالری و پر آب با رطوبت 95 درصد (5 درصد مواد جامد) است.
این نسبت با نسبت “آب/(آب + سطل)” قابل مقایسه یا حتی برتر است.
این بدان معنی است که حمل خیار که پس از خوردن وزن مرده خود را از دست می دهد به جای حمل آب در بطری آب هنگام بیرون رفتن برای کوهنوردی یا پیاده روی می تواند کارآمدتر باشد.
از آنجایی که بیشتر آنها حاوی آب هستند، می توانید تشنگی خود را برطرف کنید، و می توانید پوست را بخورید، بنابراین به چاقو یا ابزار خاصی نیاز ندارید، می توانید ویتامین ها و مواد معدنی را دوباره پر کنید، در معده خود حرکت نکنید.
بیشتر از همه حجم چمدان شما کاهش می یابد.
از آنجایی که یک توده آب و فیبر تقریباً بدون قند است، کالری آن به طرز عجیبی کم است، فقط 9 کیلو کالری در هر 100 گرم.
برخی می گویند برای هضم کالری بیشتری لازم است. بنابراین، افرادی که می خواهند رژیم غذایی خود را کنترل کنند، غذا می خورند تا احساس سیری کنند.
فیبر، که به کنترل رژیم غذایی کمک می کند، و پتاسیم، که به دفع سدیم در فرآیند متابولیک کمک می کند، یک امتیاز هستند.
بنابراین، به جلوگیری از تنش عضلانی یا گرفتگی عضلات کمک می کند.
در عوض، زیاده روی در خوردن باعث سوءتغذیه می شود، بنابراین باید در خوردن غذا اعتدال داشته باشید و خوب است از مخلوط کردن و پختن با مواد دیگر خودداری کنید.